Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Baarn - Barbecue

Barbecue seizoen duurt twaalf maanden

Heeft u alleen de barbecuekriebels als het kwik boven de twintig graden uitkomt? Dan zit u bij Your Choice Catering Baarn helemaal goed. Maar ook als het weer minder florissant is, maken wij graag een grilparty van uw feest. Wilt u uw kerstdiner of uw Paasbrunch eens anders vormgeven? Denk dan eens aan een heerlijke barbecue. Bij ons duurt het BBQ seizoen namelijk een heel jaar!

Kolen of gas - aan u de keuze

Voor een grilfestijn hebben de meeste mensen een paar ingrediënten nodig: een barbecue, vlees, vis en salades. Maar er zijn barbecuefanaten die alleen de kolenbarbecue de ware barbecue vinden. Daar is op zich niets mis mee: wij zijn prima in staat om u zowel van een prachtige kolenbarbecue als van een comfortabele gasbarbecue te voorzien. Your Choice Catering Baarn kan u verzekeren dat niet alleen de gegrilde producten van de kolenbarbecue heerlijk smaken, maar dat die van de gasbarbecue even sappig en lekker zijn. Vanaf slechts € 13,50 per persoon regelen wij voor u de perfecte barbecue en hoeven u en uw gasten alleen nog maar te genieten!

Barbecueën zonder moeite

Hoewel sommigen in barbecuefeestjes een manier zien om van zichzelf een 'grilmeester' te maken, is het eigenlijk zeer eenvoudig. Met onze barbecues kan iedereen het!
De vlees- en visspecialiteiten die wij bij u bezorgen zijn vers en van hoge kwaliteit. Datzelfde geldt voor de vegetarische producten en de bijgerechten. En heeft u een handje hulp nodig achter de barbecue? Dan zal een van onze medewerkers u graag assisteren. Voor een vrijblijvend advies en een prijsopgave op maat kunt u ons altijd (gratis!) bellen of mailen. Met Your Choice Catering Baarn wordt uw barbecuefeest een ware smulparty!

Ons uitgebreide assortiment

In ons team staan flexibiliteit en creativiteit centraal. De barbecuepakketten die wij in ons assortiment hebben, zijn zo samengesteld dat er voor elk wat wils in zit. En had u het zelf toch graag anders gezien? Laat het ons weten en wij passen het aanbod aan uw wensen aan. Niet alleen bepaalde dieetwensen, maar andere wijzigingen kunnen wij eenvoudig voor u aanbrengen.

Klik hier onder voor onze drie barbecuepakketten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Extra BBQ materialen

De steaks, speklapjes, karbonaadjes en worstjes die wij in ons assortiment hebben, zijn van de hoogste kwaliteit. En dat geldt ook voor de visspecialiteiten en de vegetarische alternatieven die wij u kunnen aanbieden. Maar wist u dat ht daar niet ophoudt? Your Choice Catering Baarn is u ook graag van dienst om uw barbecuelocatie extra mooi aan te kleden. Wilt u weten hoe? Vraag het ons en we staan u met raad en daad terzijde!

Barbecue is beleving

Bij Your Choice Catering Baarn weten we dat barbecue meer is dan lekker eten. Barbecue is beleving. Die beleving bestaat uit relaxen, eten, drinken, praten en genieten pur sang. Heeft u al zin in die barbecuebeleving? Bel of mail ons dan vandaag nog. U bent tot niets verplicht!

Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of u vult het contactformulier in. Waarom zou u wachten?