Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Baarn - Bedrijfscatering

Wie bedrijfscatering zegt, zegt Your Choice Catering Baarn. Wij zijn breed inzetbaar als het gaat om het verzorgen van diverse vormen van bedrijfscatering. Dat varieert van af en toe een lunch, een warme maaltijd of een vergaderarrangement, tot de volledige bevoorrading van uw bedrijfsrestaurant.

Structureel, incidenteel - bedrijfscatering op maat

Uw bedrijf of instelling heeft vast ook te maken met pieken en dalen in de drukte, net als wij. In de piekmomenten wilt u uw medewerkers en uw relaties kunnen voorzien van een energierijke maaltijd of een verkwikkende lunch. Your Choice Catering Baarn is er op die momenten om uw mensen te voorzien van een smakelijke broodjeslunch, verse soepen en sappen en diverse andere versnaperingen. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die wij hebben, bel ons dan gewoon op en we doen u een scherp prijsaanbod op maat.

Bedrijfscatering die past bij uw vraag

Your Choice Catering Baarn luistert goed naar u, onze klant, waarna we in onderling overleg bepalen met welk antwoord we uw cateringvraagstuk kunnen oplossen. We denken met u mee en leveren hoogstaande service op maat, op elk gebied. Is uw bedrijfsrestaurant toe aan een nieuwe impuls? Ons team is uitstekend toegerust om die te geven. Laat ons weten wat uw vragen zijn en we zorgen ervoor dat u de bedrijfscatering krijgt die past bij uw bedrijf.

Je bent wat je eet

Als je gezond en energiek eet, voel je je meestal ook zo. Your Choice Catering Baarn zorgt ervoor dat uw medewerkers zich goed voelen door hen een gezonde lunch of een evenwichtige warme maaltijd voor te schotelen. Even pauze nemen en rustig genieten van een broodje, een soepje of een salade levert urenlang energie op. Energie die omgezet wordt in arbeidsproductiviteit en in een frisse workspirit. Bent u er al klaar voor? Wij wel!

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • divers assortiment broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder gezonde, vetarme varianten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en sap
  • serviesgoed

Uiteraard is dit slechts één van de vele lunchvarianten die we voor u in ons aanbod hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen of opmerkingen. We staan u graag met een vrijblijvend advies terzijde.