Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Baarn - Bedrijfsfeesten

Als uw bedrijf haar eerste lustrum viert of zelfs haar tiende, dan is dat reden voor een feestje. Maar ook als uw winkel één jaar wordt of uw school veertig jaar bestaat, is dat meer dan genoeg aanleiding om samen met Your Choice Catering Baarn eens flink uit te pakken. Wij helpen u graag om van uw jubileum, uw jaarlijkse personeelsfeest of uw lustrumviering een gedenkwaardig event te maken, compleet met lekkere hapjes en het juiste entertainment. Uw bedrijfsfeest regelen wij van begin tot eind: succes verzekerd!

Bedrijfsfeest 2.0

Your Choice Catering Baarn regelt voor uw bedrijfsfeest natuurlijk lekker eten en drinken, maar wij nemen u ook alle andere beslommeringen uit handen. Heeft u materialen nodig zoals partytenten, statafels, sierverlichting of animatie voor de kleine gastjes? Onze mensen draaien hun hand er niet voor om! Zelfs de muziek en de aankleding van de feestlocatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze ervaring en vakkennis geven we uw bedrijfsfeest het nodige cachet. Eten, drinken, muziek en materialen; wij maken van uw bedrijfsfeest een bedrijfsfeest 2.0!

Geen standaard bedrijfsfeest

Wij gaan graag een stapje verder dan het standaardwerk als het aankomt op onze dienstverlening. Your Choice Catering Baarn biedt haar klanten maatwerk op elk vlak. Vandaar dat wij uitgebreid met u overleggen over de aard van het feest, de genodigden en alle andere factoren die meespelen. Van onze meest geboekte buffetarrangementen tot onze nieuwste concepten, zoals het walking dinner, alles kan volgens uw wensen verzorgd worden. Is uw feest overdag en komen alle belangrijke klanten langs? Of geeft u een spetterend feest voor uw eigen mensen? Misschien is het wel een combinatie van beide? Hoe dan ook: wij stellen samen met u een draaiboek of een checklist op, waar wij ons precies aan houden. Zo kunt u er altijd van op aan dat de afspraken die wij maken ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Aangepast aan uw wensen

Your Choice Catering Baarn is gewend om bedrijfsfeesten te organiseren die volledig aan de wensen van onze klanten zijn aangepast. Heeft u een officiële receptie gepland? Vindt u het leuk om een live band in te huren? Wilt u uw bedrijfshal omgetoverd hebben in een skihut? Of had u eigenlijk een beachparty in gedachten? Misschien wilt u een gigantisch tuinfeest houden met een barbecue die doorgaat tot in de vroege uurtjes…
Voor ons is niets te gek. Bel ons op of stuur ons een contactmail en u zult verrast zijn over zoveel flexibiliteit. Het bedrijfsfeest dat u voor ogen heeft, inclusief catering en styling, voor het budget dat u ter beschikking heeft, daar zorgen wij graag voor!

Warm welkom

Your Choice Catering Baarn bereidt uw gasten een warm welkom, desgewenst compleet met een rode loper. Uiteraard staan wij klaar met een welkomstdrankje en zullen we uw gasten met nodige gastvrijheid tegemoet treden. Heeft u al eens gedacht aan een ceremoniemeester of een spreker die uw gasten aankondigt? Of wellicht is een ludieke act een originele opening van uw feest? Geef ons aan wat u wilt en wij zullen de festiviteiten volgens plan laten verlopen. Een goed begin is tenslotte het halve werk, nietwaar?

Wilt u meer weten over bedrijfsfeesten?

Your Choice Catering Baarn is uw partner vanaf de voorbereiding tot en met het afwassen en opruimen van de feestlocatie. U hoeft nergens aan te denken, want dat doen wij voor u!

Bel of mail ons vandaag nog en wij vertellen u graag welke mogelijkheden wij hebben voor uw bedrijfsfeest. Een oplossing is altijd binnen handbereik!