Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Baarn

Buffetten - voor elk wat wils

De verscheidenheid aan buffetten die Your Choice Catering Baarn aanbiedt, is groot. Heeft u een trouwfeest? Organiseert u een familiebijeenkomst? Of plant u een bedrijfsopening? Het maakt niet uit of uw evenement zakelijk of privé gerelateerd is, wij zorgen voor een buffet dat past bij iedere gelegenheid en iedere portemonnee. Om het kiezen wat gemakkelijker te maken hebben we voor u enkele zogenaamde standaardbuffetten samengesteld, die overigens verre van standaard zijn te noemen. Wilt u een andere samenstelling of een wijziging in het arrangement, dan maken wij daar absoluut geen probleem van. U zult zien dat ook uw ideale buffet door Your Choice Catering Baarn geleverd kan worden!

Veranderingen in de buffet arrangementen

Zoek in het woordenboek het woord 'flexibiliteit' op en u vindt waarschijnlijk de naam van Your Choice Catering Baarn terug! Wij staan namelijk garant voor flexibiliteit en maatwerk tot in het kleinste detail. Samen met u stellen we een buffet samen dat past bij uw feest, receptie of event waarbij we niet alleen rekening houden met het gezelschap dat u verwacht, maar ook met uw budget. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn de kernwaarden die ons bedrijf onderscheidt van alle andere cateringbedrijven. Ons team is gepokt en gemazeld in de cateringbranche en heeft service met een hoofdletter "S" hoog in het vaandel staan. Welk feest u ook organiseert, met een buffet van ons wordt het ongetwijfeld een groot succes!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Veel voor weinig is misschien wat kort door de bocht, maar het klopt wel dat wij voor de kwaliteit die wij leveren, een scherpe prijs berekenen. Onze zogenaamde "budgetcategorie" is nog altijd een buffet van de bovenste plank, met eersteklas ingrediënten. Door het grote aantal contacten dat wij over de afgelopen jaren hebben weten op te bouwen, kunnen wij een uiterst scherpe prijs aan onze klanten doorberekenen. En dat is goed nieuws voor u, zeker in deze tijden!

Klik hier op onze buffetten en u zult verrast zijn door wat wij u te bieden hebben:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Verrassende facturen achteraf zult u van Your Choice Catering Baarn niet ontvangen, dat staat vat. BTW en schoonmaakkosten zijn namelijk in alle buffetprijzen die u op onze site aantreft, inbegrepen. Bij ons geldt dat we precies doen wat we afspreken en dat geldt uiteraard ook voor de prijzen die we met u afspreken.
Vanzelfsprekend zijn zaken als serviesgoed, bestek en servetten ook bij de buffetarrangementen inbegrepen.

Geen reden dus om nog langer te wachten met bellen. Doe dat vandaag nog en u heeft gelijk een vrijblijvende prijsopgave plus een professioneel advies op maat.

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489, maar ons contactformulier invullen mag natuurlijk ook.