Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Baarn - Entertainment

Voor alle gastronomische en styling concepten weet u Your Choice Catering Baarn al lang te vinden. Maar wist u dat wij ook alles voor uw event kunnen regelen op het gebied van muziek, entertainment en activiteiten? Ongeacht of u een live band, een DJ, kinderanimatie of een cabaretduo nodig heeft, wij zorgen ervoor! Wilt u weten wat voor uw feest mogelijk is? Lees hier wat wij voor kunnen doen en neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Met ons team bent u verzekerd van amusement, muziek en topactiviteiten.

Entertainment en ambiance

Your Choice Catering Baarn beschikt niet alleen over culinaire toparrangementen, maar ook over de juiste contacten die voor u het entertainment kunnen verzorgen dat u voor uw specifieke feest, jubileum of elk ander evenement nodig heeft. Wilt u uw feestlocatie de ambiance van een skihut geven? Dat kan! Of ziet u meer in een western saloon? Of een heuse zeventiger jaren discotheek? Toveren kunnen wij niet, maar het scheelt niet veel: muziek, toneel, goochelaars, een stormbaan, een springkussen, noem maar op, wij regelen het!

Live muziek of een DJ

Als u voor uw bruiloft, examenfeest of bedrijfsevent een bepaalde band of een disc jockey zoekt, heeft u aan Your Choice Catering Baarn de juiste partner. Maar ook als u een klassiek strijkerskwartet, een blazersensemble of een karaokemachine wilt, hoeft u dat alleen maar aan te geven. In een persoonlijk gesprek maken we afspraken over wat u aan entertainment wenst en vervolgens brengen we de opties in kaart. De uiteindelijke keuze is uiteraard aan u. Wat vaststaat is dat we het beste entertainment en de sfeervolste ambiance voor uw feest verzorgen!

Voor elk budget

Your Choice Catering Baarn heeft het geschikte entertainment en de passende muziek voor elk feest en elk event. Ook als u al in uw hoofd heeft welke act u wilt, zullen we zeker iets voor u kunnen doen. Door het netwerk dat wij inmiddels hebben opgebouwd, kunnen we u voorzien van het door u gewenste entertainment voor de meest scherpe prijs. Professioneel, vakkundig en persoonlijk betrokken helpen we u graag om uw droomevent te verwezenlijken.

Uiteraard voert het te ver om op onze site elke entertainment mogelijkheid neer te zetten. Staat uw individuele suggestie er niet bij, dan vraag ons er rustig naar. U zult aangenaam verrast zijn over de uitgebreide arrangementen die wij voor u in petto hebben.

Al onze prijsopgaven zijn natuurlijk vrijblijvend en verplichten u tot niets. Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.