Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Baarn - Materialen

Nee, een materialenverhuurbedrijf zijn wij niet. Maar als wij uw feest of event mogen cateren voor u, kan Your Choice Catering Baarn desondanks alle partymaterialen voor u verzorgen. Van partytenten tot cocktailbars, van springkussens tot tapinstallaties, alles dat u voor een geslaagd feest nodig heeft, hebben wij voor u in ons materialenaanbod. Tegen een zeer concurrerende prijs zorgen wij ervoor dat u nergens op hoeft te besparen. Ook niet op de materialen!

Extra faciliteiten

Standaardmaterialen zoals serviesgoed en bestek zijn bij de prijzen van onze cateringconcepten inbegrepen. Your Choice Catering Baarn voorziet uw feest of event daarnaast van extra faciliteiten die specifiek van toepassing zijn op uw party. Zo maken wij van onze cateringservice een totaalpakket met daarin niet alleen lekker eten en drinken, maar muziek, entertainment en partymaterialen.
De ambiance maken wij graag voor u naar uw zin. Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden voor wat betreft onze materialen en styling? Kijk dan in ons materialenoverzicht en belt u ons voor precieze informatie en vrijblijvende prijsopgaven.

Jarenlange catering ervaring

Your Choice Catering Baarn heeft dankzij jarenlange ervaring in de cateringbranche een aanzienlijk netwerk opgebouwd. Dat betekent dat we voor u de scherpste tarieven kunnen hanteren als het aankomt op bijvoorbeeld de prijzen van onze materialen. De contacten die wij hebben met leveranciers en groothandelaren in het hele land maken het mogelijk dat u daarvan profiteert! Wij beloven u niet alleen perfecte service, wij maken het ook waar. Tot in de details maken onze medewerkers van uw feestelijke gelegenheid de ultieme belevenis voor u en uw gasten.
Vertrouwt u ons uw feest of uw zakelijke event toe, dan kunt u ervan op aan dat wij dat vertrouwen waard zijn. Bel ons voor een vrijblijvend advies of als u vragen heeft de diverse mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht

Your Choice Catering Baarn gelooft in de persoonlijke benadering. Wij praten uitgebreid met u over uw cateringwensen en alle zaken die daarbij komen kijken. Onze expertise zetten we graag in om van uw feest een supergeslaagd event te maken. Onze afspraken komen wij zonder uitzondering altijd na en u hoeft van ons geen verrassingen achteraf te verwachten in de vorm van onverwachte rekeningen. De naam die wij op het gebied van catering, styling, entertainment en materialen hebben hoog te houden, willen wij gestand doen. U mag ons daar altijd op afrekenen!

Your Choice Catering Baarn kijkt niet snel ergens van op. Mocht u een vraag of een verzoek hebben over onze partymaterialen of over een van onze arrangementen, bel of mail ons dan vandaag nog en u krijgt een professioneel en helder advies. Precies zoals dat hoort!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)