Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Referenties

 


Referenties

Your Choice Catering Baarn heeft al sinds begin jaren '90 van de vorige eeuw ervaring in de catering en partyservice branche. Wij organiseren privé feesten en zakelijke events van allerlei aard en omvang. Ons bedrijf is hard gegroeid en daar zijn we dankbaar voor. Met ruim zeventig vestigingen in het hele land mogen we onszelf wel rekenen tot de topcateraars van Nederland. En uit het grote aantal positieve reacties dat we ontvangen van u, onze klanten blijkt dat u het daarmee eens bent. En dat maakt ons trots!

Your Choice Catering Baarn maakt u graag deelgenoot van de referentielijst. We laten u ook graag zien welke reacties we zoal mogen ontvangen in ons gastenboek. De complimenten van onze klanten vormen namelijk de beste reclame, vinden wij.

Het team van Your Choice Catering Baarn ziet al die positieve feedback echter niet als vrijbrief om achterover te gaan leunen. Het is voor ons juist een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg en te streven naar de best mogelijke service en de beste kwaliteit denkbaar.

Wij bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen en zien u graag bij een volgende gelegenheid terug!

Hieronder vindt u een selectie uit de referentielijst.

Referentielijst (pdf)