Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Baarn - Walking dinner

Het walking dinner gaat al seen lopend vuurtje door cateringland. Dit nieuwe concept is in korte tijd razend populair geworden bij Your Choice Catering Baarn. Een walking dinner geeft u namelijk de kans om lekker eten te combineren met socializen. Hoe dat werkt leggen we u graag even uit.

Het assortiment

Your Choice Catering Baarn maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. We hebben voor u drie walking dinner arrangementen uitgekozen die evenwichtig zijn samengesteld en voor elk wat wils bieden. Zo kunt u kiezen op basis van inhoud en op basis van prijs. Voor elke smaak en elke portemonnee hebben wij het passende lopende diner ter beschikking. En wilt u iets wijzigen? Vraag het ons en wij maken uw arrangement precies op maat!

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Mixen en mengen

Een walking dinner is prima geschikt voor ieder feest of event. Of u nu een bruiloft heeft gepland met honderd gasten, een jubileumreceptie met diner of een zakelijk event. Om het even welk feit u viert, een walking dinner geeft de nodige dynamiek aan elke festiviteit. Met acht gangen geserveerd op een handig bordje krijgen uw gasten een volledige maaltijd terwijl ze zich gewoon onder de mensen kunnen mengen. De gerechtjes zijn een mix van bijzondere, mooi gepresenteerde hapjes die vers ter plekke worden bereid. Met een walking dinner combineert u de voordelen van een borrel en een diner. U snoept als het ware van twee walletjes!

Goed eten op de vuist

We hebben de beschikking over een vakkundige keukenbrigade die het walking dinner (deels) ter plekke klaarmaakt. Onze kok neemt zelfs als dat nodig is ontbrekende keukenapparatuur mee naar de feestlocatie. Your Choice Catering Baarn overlegt tot in detail met u welk menu u uw gasten wilt laten serveren. U geeft ons alle controle in handen en hoeft zelf alleen nog maar te genieten van het eten, de drankjes en uw gezelschap. Een hoogstaand diner gewoon op de vuist, daar kan toch niks tegenop?

Speciaal drankenarrangement

Als u dat wenst kunnen we uw walking dinner nog aantrekkelijker maken door u een speciaal drankenarrangement aan te bieden. Dat betekent dat u een actieprijs vanaf € 7,50 per persoon betaalt en uw gasten gedurende het walking dinner onbeperkt mogen genieten van de drankjes die tot het arrangement behoren. Wilt u meer weten over ons onbeperkt drankenarrangement? Bel of mail ons en wij vertellen u er alles over.

De kosten

De kosten van een walking dinner variëren al naar gelang het aantal gangen dat u wenst en de grootte van het feestgezelschap. Gemiddeld gesproken mag u uitgaan van een bedrag van € 30,00 per persoon. De prijs fluctueert echter naar beneden of naar boven afhankelijk van de ingrediënten en de omvang van het walking dinner.

Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte die specifiek is voor uw situatie. Ons (gratis) nummer is 0800 4890 489 of u vult onderstaand contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!