Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Baarn - Bedrijfsopening

Voor u als ondernemer voelt een bedrijfsopening net zo bijzonder als een geboorte. Met Your Choice Catering Baarn zorgt u ervoor dat het niet ontaardt in een heuse bevalling!
Uw bedrijf is net van de grond of u heeft uitgebreid? Misschien bent u met uw onderneming of uw instelling gefuseerd en wilt u de samenwerking feestelijk luister bij zetten? Dan zullen we u daar heel graag bij van dienst zijn. We nemen u alle geregel uit handen en maken de opening tot een gedenkwaardig evenement.

Bedrijfsopening naar uw wens

De manier waarop u uw bedrijf wilt (her)openen hangt niet alleen af van de aard van de organisatie, maar ook van het gezelschap dat u uitnodigt en uw eigen voorkeur. Your Choice Catering Baarn gaat in een persoonlijk gesprek met u in kaart brengen wat uw wensen precies zijn en vervolgens maken we een draaiboek van de dag c.q. de avond. Uw bedrijfsopening zal geheel volgens planning verlopen en u heeft verder nergens omkijken naar. Ons team is al ruim twintig jaar gespecialiseerd in het cateren en regelen van bedrijfsfeesten en openingen voor ondernemingen en instellingen in diverse branches. Onze goede naam op dat gebied danken we aan het feit dat bij ons afspraak nog altijd afspraak is. Behalve de gastronomische kant, nemen wij ook de faciliteiten zoals materialen, decoraties, muziek en alle andere onderdelen voor onze rekening. Van buffet tot springkussen en van borrelhapjes tot een live band, ons is niets te veel gevraagd!

Kwaliteit op alle fronten

De catering die wij u voor uw bedrijfsopening kunnen bieden, is van hoge kwaliteit, net als alle andere onderdelen van ons aanbod. Your Choice Catering Baarn kan u niet alleen voorzien van diverse catering en drankenarrangementen, we boeken net zo gemakkelijk een DJ, live act of kinderanimator voor uw feest.
u geeft zelf aan wat u wilt en wij gaan voor u aan de slag. Had u een dagprogramma in gedachten waarbij de genodigden door uw bedrijf geleid worden? Of misschien een barbecue overdag en een feest in de avond? Waar wij naar streven is perfectie tot in alle details. Mocht u vragen hebben of wilt u weten wat uw plannen kosten in de praktijk? Bel of mail ons dan gewoon en wij laten u (vrijblijvend) weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Mooie tradities

Mooie tradities zoals de 'hoogste punt viering' die in de bouwwereld gebruikelijk is, vinden we bij Your Choice Catering Baarn helemaal geweldig. Een 'hoogste punt' viering kunt u het hele jaar door vieren, ook in plaats van de gebruikelijke bedrijfsopening met de geijkte ontvangst. Heeft u al een gedacht aan een hoogste punt viering waarbij we uw gasten verrassen met erwtensoep, chocomel en pannenkoeken? Of nog zo'n Hollandse kraker: een middagje "haring happen"? Ons team is creatief en inventief als het gaat om originele manieren om uw bedrijfsopening te vieren. Heeft u zelf een suggestie en wilt u weten of wij dat voor u kunnen regelen? Bel of mail ons dan vandaag nog en we zijn graag bereid alles met u op een rijtje te zetten. Zonder verdere verplichtingen uiteraard!

Bel of mail voor een prijsopgave of een vrijblijvend gesprek ons gratis nummer:
0800 489 0 489. Of vul ons contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons!