Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Baarn - Bruiloften

Your Choice Catering Baarn verzorgt jullie trouwdag zoals jullie dat voor ogen hebben. Dat een bruiloft iets speciaals is, staat als een paal boven water. Als je besluit om te gaan trouwen, geef je aan dat je met degene van wie je houdt de rest van je leven wilt doorbrengen. En dat vraagt om een feest dat precies past bij jullie persoonlijkheid. Op jullie huwelijksfeest staan jullie en de gasten die jullie uitnodigen centraal. Of je nu kiest voor een intieme bruiloft op een afgelegen plek of voor een spetterend feest met driehonderd familieleden en vrienden, bij Your Choice Catering Baarn zijn jullie aan het goede adres voor het trouwfeest van de eeuw!

Trouwen volgens het boekje

Zoveel bruidsparen, zoveel bruiloften. Your Choice Catering Baarn gelooft in trouwen volgens het boekje. Maar dan wel jullie boekje. Tijdens ons eerste gesprek gaan we op een persoonlijke manier dieper in op wat jullie willen. Jullie stijl, voorkeuren en persoonlijkheid willen jullie namelijk graa terugzien in de trouwfestiviteiten. Vanaf de prilste voorbereiding tot en met het afwassen na afloop: ons team neemt je alles uit handen. De checklist die we samen opstellen zal leidend zijn bij alles wat we doen. En daarbij geldt zoals altijd bij ons dat afspraak steevast afspraak is!

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Vraag rustig alles wat je wilt weten aan ons en onze vakkundige mensen staan jullie met raad en daad terzijde. Bij het plannen, organiseren en regelen van een trouwfeest komt zoveel kijken dat jullie rustig mogen vertrouwen op onze ervaring en expertise. Wij maken het regelen van alle rompslomp een heel stuk eenvoudiger. Catering, styling, entertainment, locatie, noem het maar op, wij nemen jullie alles uit handen. Zo blijft er voor jullie meer tijd om te genieten van elkaar en jullie gasten!

Bruiloft expert

Your Choice Catering Baarn heeft inmiddels een reputatie opgebouwd als heuse bruiloft expert. Met meer dan zeventig vestigingen in Nederland behoren wij tot de nationale top en dat willen we graag zo houden. Catering, styling, locatie uitkiezen, entertainment verzorgen, je zou ons echte weddingplanners mogen noemen. En ook al zijn we zeer ervaren in de huwelijksbranche, toch beschouwen we elke bruiloft als de unieke gebeurtenis die het iedere keer opnieuw is.
We beleven net zoveel plezier aan de planning en aan het feest zelf als de bruidsparen die ons hun grote dag toevertrouwen. Met passie, liefde en overgave regelen wij de bruiloft waar jullie nog heel lang graag aan terugdenken!

Styling en locatie

Behalve voor alle culinaire hoogtepunten op jullie trouwdag, zorgt Your Choice Catering Baarn ook voor alle andere zaken. Met een lekker buffet of een barbecue ben je er namelijk nog lang niet. Uiteraard zijn lekker eten en drinken erg belangrijk, maar wat dachten jullie van de locatie? En de styling? En het entertainment? Allemaal zaken die minstens zo bepalend zijn voor het slagen van jullie trouwfeest als de catering. Sfeer en ambiance maken een groot deel uit van hoe jullie - en jullie familie en vrienden - het huwelijksfeest. Hebben jullie vragen, ideeën en suggesties over de styling van jullie trouwfeest? Bel of mail ons meteen en wij geven jullie gratis en vrijblijvend advies!
Mochten jullie besluiten om je trouwfeest door ons te laten verzorgen, dan hebben we alvast een verrassing in petto! Jullie krijgen dan van ons, samen met jullie beide ouderparen, een gratis diner aangeboden. Zie het maar als een generale repetitie van wat een trouwdag zal worden die jullie nog heel lang zal heugen!

Netwerk in de trouwbranche

Your Choice Catering Baarn heeft de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd in de trouwbranche. Niet alleen kunnen we daardoor een scherpe prijs bieden voor al onze bruiloftsarrangementen, we beschikken ook over een ellenlange lijst aan trouwlocaties waar jullie uit kunnen kiezen. Willen jullie weten of jullie favoriete locatie op jullie trouwdatum beschikbaar is? Bel of mail ons dan en je weet het vandaag nog. Het kan overigens best zo zijn dat de locatie die jullie in gedachten hadden niet bij onze opties staat. In dat geval is een belletje voldoende om te checken welke mogelijkheden er zijn voor jullie. Bekende en minder plekken, grote kastelen en intieme sfeerlocaties, bij Your Choice Catering Baarn hebben we het allemaal.

Onze mensen staan klaar om jullie trouwdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.Heb je vragen, opmerkingen of verzoeken? We geven je een professioneel advies op maat. Bel daarom vandaag nog of stuur ons een mail. We zijn jullie graag van dienst!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.