Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Wijnproeverijen

Your Choice Catering Baarn beschikt niet over een eigen wijnassortiment, maar toch kunnen we u een wijnproeverij aanbieden als onderdeel van een van onze andere catering concepten. Heeft u bijvoorbeeld al een gedacht aan een wijnproeverij als deel van uw teamevent? Of een wijnproeverij als activiteit voor uw familiereünie? Dat kunnen onze sommeliers moeiteloos voor u regelen!

Wijnproeverij - meer dan wijn proeven

Onze passie voor wijnen maakt een wijnproeverij tot een ware belevenis. Voor een wijnproeverij heeft u geen uitgebreide kennis van wijn nodig en ook geen speciale smaakpapillen. Onze sommelier selecteert een tiental wijnen en lardeert de wijnproeverij met de nodige wetenswaardigheden. De proeverij kunt u desgewenst vergezeld laten gaan van een lekker hartig hapje of een tapasarrangement. Wilt u meer weten over onze wijnproeverijen? Vraag ons dan vandaag nog naar de eventuele mogelijkheden. U krijgt een vrijblijvend prijsadvies op maat!

Wijn en spijs - de ideale combinatie

Your Choice Catering Baarn heeft voor elke wijnproeverij de meest geschikte wijn en spijs combinatie. Om u de keuze iets te vergemakkelijken, hebben we alvast drie ideale combinaties voor u geselecteerd. In onderling overleg kunnen we uiteraard - als u dat wenst - wijzigingen aanbrengen in de arrangementen. Wij geloven in service op maat, zowel wat betreft de inhoud als wat betreft de prijzen.

De 3 geselecteerde wijn- en spijsassortimenten kunt u hier bekijken:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnen uit alle windstreken

Niet alleen wijnen uit de klassieke wijngebieden in Europa zullen deel uitmaken van onze wijnproeverij, maar Your Choice Catering Baarn introduceert ook wijnen uit landen als Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Dat betekent dat u behalve wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië ook kennismaakt met de zogenaamde Nieuwe Wereldwijnen. Wilt u meer weten over een dergelijk, drie uur durend, proeffestijn? Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als u zelf een wijnsuggestie heeft.

Hartige hapjes en wijn

Bij Your Choice Catering Baarn zijn we bourgondisch ingesteld. Bij een goed glas wijn hoort een hartig hapje, dat staat voor ons vast. Waarom laat u uw wijnproeverij niet compleet maken met bijvoorbeeld een tapasarrangement, een kaastableau of verschillende vleessoorten? Wijn en eten vormen het beste recept om een geanimeerde avond te beleven met mensen die gelijkgestemd zijn als het gaat om het genieten van wijn. Maar ook als uw gasten voor het eerst deelnemen aan een proeverij garanderen we u een bijzonder geslaagd event, waar u nog heel lang van na kunt genieten.

Bel ons gratis telefoonnummer voor meer informatie of laat een contactbericht achter in onze mailbox. Wij verheugen ons op u!