Facebook    Twitter    LinkedIn
Your Choice Catering Baarn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hermesweg 77
3741 GP Baarn
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Baarn - Recepties

Een goed georganiseerde receptie is het ultieme visitekaartje van elk cateringbedrijf. En Your Choice Catering Baarn organiseert de beste recepties in de wijde omtrek. Heeft u een receptie in gedachten bij uw huwelijk of uw jubileum? Heeft u een koninklijke onderscheiding gekregen? Of heeft u een zakelijke ontvangst met een formeel tintje voor ogen? Een soepel lopende receptie is een genot voor u en uw gasten. Wij nemen u alle rompslomp uit handen en regelen uw receptie precies zoals u dat wilt. De culinaire versnaperingen, de drankjes, het aannemen van de jassen, de cadeautjes, het verzorgen van de locatie, noem maar op: een compleet plaatje van a tot z!

Recepties - cateringarrangementen

Your Choice Catering Baarn is ruim twintig jaar ervaren in het regelen van recepties van allerlei aard. We zijn gewend met onze klanten mee te denken en geven u vanaf het eerste gesprek volledig ondersteuning bij alle aspecten van uw receptie. Geen enkele receptie is compleet zonder eten en drinken, vandaar dat we zo vrij zijn geweest om een aantal concepten vast te stellen waar u zelf uiteraard ook uw zegje over mag doen. Heeft u andere wensen ten aanzien van de arrangementen? Laat het ons weten en we geven u persoonlijk advies op maat!

Ons receptie arrangementen overzicht:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie met een plus

We zijn een bedrijf met ruim zeventig vestigingen in heel Nederland en een staat van dienst die twintig jaar terug gaat in de tijd. Dat maakt ons een cateringpartner die u kan voorzien van alle vakkennis en expertise op het gebied van receptie catering en styling. Mocht u nog andere zaken nodig hebben behalve smakelijke hapjes en een lekker drankjes, dan kunt u ook bij ons terecht. Zo kan Your Choice Catering Baarn ook allerlei materialen en attributen aan u verhuren tegen een zeer scherp tarief. Te denken valt daarbij aan spreekgestoeltes, een geluidsinstallatie, een podium, verlichting en diverse stylingartikelen. Voor het serviesgoed en het bestek dat hoort bij uw borrelarrangement hoeft u uiteraard niets extra's te betalen, net als voor de afwas na afloop.

Professionaliteit en efficiency staan bij ons bedrijf net zo hoog in het vaandel als persoonlijke betrokkenheid en aandacht. Wij maken uw receptie een belevenis waar u nog heel lang met plezier op terugkijkt. Vraag ons vandaag nog naar eventuele prijzen en naar de mogelijkheden. We verheugen ons op u!

Actie - drankenarrangement

De dranken vormen tijdens een receptie een speciaal onderdeel. Iedereen wil namelijk kunnen toosten met zijn of haar favoriete drankje. Daarom maken we het u bij Your Choice Catering Baarn extra eenvoudig door u een actieprijs aan te bieden voor ons zogenaamde 'Onbeperkt Hollands Assortiment' . Voor een ongelooflijk laag tarief van € 7,50 per persoon voor een drie uur durende receptie, kunnen uw gasten onbeperkt genieten van de drank van hun keuze. Zo weet u vooraf precies wat u kwijt bent, dat is wel zo duidelijk!

Drankenarrangement        

Aanvullende materialen

Mocht u voor uw receptie nog spullen nodig hebben zoals een partytent of iets anders, dan regelen we dat - tegen een minimale meerprijs - graag voor u. Na afloop van de receptie ruimt ons team alles op en laten we de feestlocatie weer spic en span achter!

Materialen        

Receptie - een warm welkom

Your Choice Catering Baarn wil dat iedereen zich gastvrij onthaald weet. Wij zorgen ervoor dat iedereen een warm welkom wacht met een glaasje bubbels om het ijs te breken. Vanaf het moment dat u ons de opdracht geeft om uw receptie te organiseren, heeft u nergens meer omkijken naar, behalve naar uw gasten. We verzekeren u van een gezellige, bruisende receptie die loopt als een trein!

Meer weten over onze receptie mogelijkheden? Ons team kijkt uit naar uw telefoontje!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.